2011. április 20., szerda

HOODIA P57 kapszula raktáron van! - Jelenlegi ára: 1 950 Ft


Hoodia Gordini P57 kapszula (30 db) - 1 havi adag!
Fogyasztó szer, mely
- megszünteti az éhségérzetet (pl. a nassolási- evési kényszert)
- mellékhatás mentes
- segíti a telített zsírok felszívódását, így gyors fogyást eredményez!
A 30 db kapszula 15 kg alatti túlsúly esetén 1 hónapos kúrára elegendő!
A Hoodia Gordoni egy világszabadalom, melyet több gyártó is gyárt. Teljes Dél-Afrikai származási dokumentációval rendelkezik, és az Európai Unió több országában is bevizsgálták, és engedélyezték.
A Hoodiáról:
Létezik egy növény Dél- Afrikában, a kalahári - sivatagban: bordó színű, erős, nedvdús és tüskés a szára. Húsos a virága és szarvszerű gyümölcsöt hoz.
Az itt élő népek már régóta használják az éhségérzet elfojtására vadászat közben.
Ez a növény a Hoodia! A dél- Afrikai tudósok egy molekuklát találtak benne, melyet H57-nek neveztek el. Ez a molekula közvetlenül bejut a kisagyba és jeleket küld a vércukorszintről és ezzel pozitív és gyors fogyást eredményez.
A P57 segíti a telített zsírok felszívódását és megszünteti az éhségérzetet.
A legtöbb fogyasztószer úgy hat, hogy elégeti a zsírt és meggyorsítja az anyagcserét.
Ezeknek a módszereknek sokféle mellékhatása lehet, míg a P57 Hoodia az éhséghormonokra hat, csökkenti a kalóriabevitelt és ezáltal a testsúlyt. Ezzel a módszerrel nagyon gyorsan lehet fogyni!
Mellékhatások / figyelmeztetések:
A P57 Hoodia Diet Pills kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, és nincs semmilyen ismert negatív mellékhatása. A termék esetenként emelheti a vérnyomást, ezért szívproblémák, és magas vérnyomás esetén ellenjavalt, csak saját felelősségre szedhető. A készítmény összetevőjével szembeni túlérzékenység, vagy fennálló betegség esetén konzultáljon kezelőorvosával. Terhes nők és 18 éven aluli fiatalok a terméket ne használják! Gyermekek elől elzárt, száraz, hűvös helyen tartandó!
Egyéb összetevők:
Hoodia Gordoni Diet Plus nem tartalmaz búzát, mogyorót vagy tejtermékeket, melyre bizonyos emberek allergiásak lehetnek. Tartalmaz:
Magnézium (magnézium-oxid), Garcinia Cambogia kivonat (gyümölcs), Zöld Tea kivonat, Emésztő enzimek, rizspor és növényi kapszulák. A keserű narancs segíti az anyagcserét és az emésztést. A Guarana fokozza erőnlétünket, miközben fogyást eredményez.
A belső színnel kapcsolatban félreértéseket szeretném tisztázni.
Sok gyártónak, nemzetközi forgalmazóval leveleztem és az alábbi információkat kaptam: : A Hoodia P57 kapszula színe idén januártól fehérről sötét színűre változott egy összetevőt kicseréltek. A 2011. január előtti készítményekben jó részében 4 alapvető összetevő található: P57, Evening Primrose (éjszakai galagonya), Lotus Leafs (lótuszlevél kivonat), Semen Cassia (kasszia kivonat) Idéntől azonban a Cassia kivonatot felcserélték Garcia Cambogia kivonatra, ami megváltoztatta a termékek színét és állagát.
Ez a termék, ahogyan a kiírásban is szerepel, már az új összetevőt tartalmazza, ezért jóval hatékonyabb, mint a korábbi változat
A legerősebb koncentrátuma 20: 1 ( hússzoros kivonat)
Adagolás: Minden nap 1-2 kapszula étkezés előtt, 350 ccm vízzel!
Fizetési lehetőségek:
Banki átutalás: ár+ postázási díj ajánlottan
Személyes átvételre illetve utánvételre nincs lehetőség!!!  
A szállítási feltételeket is feltétlenül olvassa el a rendelés előtt!!!



Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Az aukció vége: 2011-04-20 07:35
. HOODIA P57 kapszula raktáron van! - Jelenlegi ára: 1 950 Ft