2011. július 27., szerda

Dzseki,HENRI LLOYD EREDETI Y00154, CSERE IS. - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Atmosphere Jacket
A gyorsan száradó belső bélés által ez a dzseki a legkülönbözőbb tevékenységekhez hordható. A TP 1 Air Con anyag felhasználásával a kabát tulajdonképpen egy beépített klímarendszerrel rendelkezik. A dzsekiben a hőmérséklet emelkedés hatására a speciális memóriaszövet növeli a lélegző képességet. A kabát 100% szél, - és vízálló. A dzseki külső felületén található ultra tartós vízlepergető réteg (SDWR) biztosítja, hogy a kabát felületére érkező víz gyorsan lefolyjon. A kapucni zseb és az oldalzsebek vízhatlan cipzárakkal vannak felszerelve. A rejtett elülső cipzárt külön tépőzár fedi. A dzseki derékrészét, egy egy oldalon összehúzható gumiszalaggal lehet szélmentesen lezárni.
Új! Az atmosphere dzseki egy új generációs, intelligens, csúcsteljesítményt nyújtó ruhadarab. A gyártási technológia során, egy olyan memóriapolimer anyagot vetettek be, amely extrém érzékenyen reagál a mindenkori hőmérséklet változásokra. Hogyan működik mindez? Amennyiben a külső hőmérséklet esik, a memória polimer szerkezet átrendeződése következtében, az anyag textúrája megakadályozza, hogy a dzseki belsejéből kiszökjön a meleg. Ez a hatás melegen és szárazon tartja a testet. Mihelyt azonban a hőmérséklet a dzseki belsejében megemelkedik, a polimer struktúrák megnyílnak és ez a folyamat lehetővé teszi, hogy a testpára és a meleg könnyen távozzon.
Termékkód: Y00154
Anyag: TP          .
. Keress rá .     CSERE IS, HASZNOS DOLOGRA:.... .. Mondj árat szerintem meg egyezünk. Cserélném kinyitható kanapéra, vagy másra.


Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 17:32
. Dzseki,HENRI LLOYD EREDETI Y00154, CSERE IS. - Jelenlegi ára: 12 000 Ft