2011. július 27., szerda

HOTEL CARMEN*** BALATONGYÖRÖK - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hotel Carmen Balatongyörök
A Carmen Hotel gyönyörű, festői környezetben fekszik Balatongyörök lankás oldalán, a Szépkilátó szomszédságában, a Balaton partjától pár száz méterre. Az épületből lenyűgöző, különleges panoráma tárul a Balatonra, a Szigligeti-öbölre, és a vulkanikus Tanú hegyekre – Badacsony, Szigliget, Csobánc. A Nyugat-Balaton további tájegységei – Keszthelyi-hegység, Kis-Balaton, és közeli települései – Keszthely, Hévíz, Tapolca, Szigliget, Badacsony - páratlan látnivalóival, programjaival és gasztronómiájával teszik teljessé az itt töltött pihenést.
Az új építésű hotel a mai kor igényeinek megfelelően lett kialakítva. A szobák és az apartmanok saját fürdőszobával, erkéllyel rendelkeznek és klimatizáltak. Wellness részlegünkben beltéri medence, szauna, jakuzzi szolgálja a vendégek kényeztetését, felfrissülését. A biliárd-teremben csocsó, darts, és biliárd biztosítja a játékos kikapcsolódást. A kertben napozó rész és grillsütő található. Az udvar hátsó részéből közvetlenül rátérhetünk a kiépített túrautakra, tanösvényekre.
Az ajánlat tartalma
Időtartam: 3 nap / 2 éj 2 fő részére
Elhelyezés: kétágyas szobában
Ellátás: félpanzió
Külön fizetendő:
ifa, a csomagban nem szereplő és igénybevett szolgáltatások
A környéken elérhető programajánlatok:
Közép – Európa legnagyobb édesvizu tava, a Balaton észak – nyugati részén fekszik. A Balaton-felvidék egyik legszebb kistelepülése. Északról a Keszthelyi-hegység örökzöld fenyőivel és lombos fákkal borított lánca övezi a települést.
Balatongyörök határpontján két nevezetes természetes domb hívja fel az arra járók figyelmét. Nyugaton a Szent Mihály domb, melynek tetején  régi fogadalmi kápolna a körülötte lévő  öreg temetővel, keleten  a Szigligeti-öbölre néző  Kápolna-domb, mai nevén Szépkilátó hívja a kirándulni, sétálni vágyókat.
A hely neve, SZÉPKILÁTÓ, valóban kifejezője annak a csodálatos természeti képnek, mely az itt megálló utazó, pihenő vendég szeme elé tárul. A látvány számos költőt, festőt megihletett. A tó lágy vize , a hegy lankái, a zamatos bor, a csodálatos panoráma, a tiszta levegő rabul ejti, visszacsalogatja az egyszer ide látogatót.
Az üdülési kupon felhasználhatósága, érvényességi ideje:
2011. december 31-ig használható fel a szálláshellyel történő időpont egyeztetést követően.
Egyéb megjegyzések:
Sajnos üdülési csekket nem áll módunkban elfogadni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel történő egyeztetést igényel.
Tétel száma: 1385


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 20:00
. HOTEL CARMEN*** BALATONGYÖRÖK - Jelenlegi ára: 1 Ft